Mergado Pack

Támogatás és GYIK

Ne habozzon kapcsolatba
lépni velünk.

Írjon nekünk     GYIK

Kapcsolatfelvétel

Hivatalos plugin támogatás

Mergado Pack Wordpress.org plugin támgatás

Kapcsolatfelvétel

Mergado Pack Opencart marketplace támogatása

Kapcsolatfelvétel

A PrestaShop modullal kapcsolatos kérdések esetén, használja a kapcsolatfelvételi űrlapot.

A modulnak köszönhetően adatokat exportálhat webáruházból XML formátumban a Mergado XML specifikációja szerint. Ezek az adatok a Mergado alkalázasában használhatóak fel, ahol több száz formátumba alakíthatóak át (olyan termék- és árösszehasonlító oldalak számára mint a Heureka, Zboží.cz, Glami…; olyan hirdetési rendszerek, mint az AdWords, a Facebook; ügyfelek számára bármilyen meghatározott formátumban; más e‑shop platformok, például a Shoptet). Ezenkívül a Mergado Pack számos marketingfunkcióval rendelkezik, amelyek segítenek a hirdetések fejlesztésében. Integrált támogatása a Google Analytics, a Facebook Pixel, a Glami piXel, a Heureka és még sok más számára.

A modul ingyenes

  • A WooCommerchez a Mergado Pack modult a megszokott formában letöltheti a WordPress adminisztrációjában található plugin könyvtárból, vagy a WordPress.org tárolóból. Keresse a Mergado Pack-et.
  • Az Opencart esetében töltse le a modult az OpenCart Marketplace modulok hivatalos könyvtárból. Keresse a Mergado Pack-et.
  • A PrestaShop modulját pedig a pack.mergado.hu/prestashop. weboldalról töltheti le.

Ha a modul telepítésével vagy a modul beállításaival kapcsolatosan lenne kérdése írjon a technikai támogatásunknak a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével.

Hálásak leszünk, ha jelzi ezt nekünk a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.

 

  • A WooCommerce Mergado Pack pluginja értesíti Önt az új verzióról, és csak a frissítést kell megerősítenie.
  • Az Opencart és Prestashop modul üzenetet jelenít meg az új verzióról. Ezután le kell töltenie a frissített modult a weboldalunkról.

Igen, ahhoz, hogy a modul helyesen működjön be kell állítania. Három egyszerű lépésben állíthatja be:

  1. a Beállítások” lapon válassza ki, hogy mely nyelvi változatban és pénznemben szeretné létrehozni az XML feedet (vagy több feedet). Példa: cseh nyelv + CZK, szlovák nyelv + EUR, stb. (PrestaShopra és az Opencartra érvényes)
  2. a Cron feladatok” lap hivatkozásokat tartalmaz az XML feed létrehozásához. Az egyszeri feed generáláshoz kattintson a gombra, és a feed létrejön (vagy újra generálja, ha már létezett). A rendszeres időközönkénti generálás automatizálásához másolja a linket, és állítsa be a azokat a webhostingjában a cron által futtatott feladatokra.
  3. az XML feedek” lapon letöltheti az XML feedet, vagy a link segítségével új exportot hozhat létre a Mergadóban.

Az egyes hirdetési rendszerek beállításához ki kell tölteni a megfelelő API kulcsot vagy ID kódokat, és aktiválnia kell a modult.

Egyszerűen fogalmazva a Cron egy automatikus feladatindító, amely rendszeres időközönként elindítja a webáruház termékeit tartalmazó XML feed generálását. A Cron az Ön webtárhelyén állítható be. Tehát a Cron beállításához jelentkezzen be a webtárhelye adminisztrációjába ahol megtalálható lesz a Cron beállítás, szükség esetén forduljon a webtárhely kezelőjéhez.

További információt a cron feladatokról cikkünkben olvashat.

 

Feliratkozás a hírlevélre

Pár kattintással megszerezheti a legfrissebb híreket az árösszehasonlító oldalak világából, tippeket a hasznos szolgáltatásokról vagy eszközökről, valamint útmutatásokat a Mergadóval történő hirdetésekről.