Mergado Pack az Opencart számára

A támogatás megszűnt

INGYENES modul az Opencart 3+ számára, amely könnyen összeköti webáruházát az e‑kereskedelmi világgal

Funkciók

Az OpenCart-hoz készült Mergado Pack modul fejlesztése és technikai támogatása megszűnt. A modult a továbbiakban nem fejlesztjük és nem nyújtunk technikai támogatást.

Mergado Pack OpenCart modul — A támogatás megszűnt

Ingyenes modul
Multistore támogatás
Exportálási funkciók
Mergado XML termék feed  i
Mergado XML kategória feed  i
Mergado XML analitikus feed  i
Tételenkénti exportálás  i
Hirdetési rendszerek
Google Analytics-címke
Google Ads konverziókövetés
Google Ads remarketing-címke
Google Tag Manager
Facebook Pixel
GLAMI piXel
GLAMI TOP
Heureka konverziókövetés
Heureka elérhetőségi feed
Heureka Trusted shop
Kelkoo konverziókövetés
Sklik konverziókövetés
Sklik retargeting-címke
Zboží.cz konverziókövetés
Biano pixel
Etarget
Najnakup.sk
Pricemania.sk

A Mergado Pack ingyenes moduljának köszönhetően időt takaríthat meg és tökéletesítheti marketing szolgáltatásait

Nincs szükség programozásra, csak telepítse és állítsa be. Kérdés esetén forduljon a support csapatunkhoz.

Exportálja termékeit és alakítsa több száz formátumban a Mergado segítségével

Bővítse a marketingcsatornák hálózatát. A Mergado segítségével XML feedet hozhat létre több száz különböző árösszehasonlító és marketingcsatorna számára

Hirdessen webáruházával a legnagyobb marketing portálokon

Szeretné nyomon követni Google-hirdetéseit, implementálni a Facebook Pixelt vagy más marketing szkripteket? Csak töltse ki az azonosító kódokat a beviteli mezőkben, aktiválja őket, és a szkriptek teszik a dolgukat.

Verzió:
2.0.1
Utolsó frissítés:
27.07.2021
Támogatott verzió:
OC 3+
Minimális PHP verzió:
7.1+
Nyelv:
EN, CZ, SK, PL, HU
Értékelés:
(az OpenCart.com értékelések alapján)

A Mergadóhoz való csatlakozással több lehetőséghez juthat

A Mergado alkalmazás segítségével egyetlen exportot több száz formátumra alakíthat át.

Próbálja ki 30 napig ingyen

Video tutorial Mergado Pack for OpenCart

Funkciók leírása

Az OpenCart Mergado Pack modulja segít az árösszehasonlító oldalak számára jobb XML fájlt létrehozni azáltal, hogy a WooCommerce webáruházából exportált termék feedet a Mergado XML specifikáció szerint hozza létre. Ezt követően a feedet feltölti a Mergado alkalmazásába ahol több száz más formátumba alakíthatja át (olyan rendszerekre mint a Shopping.com, AdWords, Facebook, GLAMI, Heureka és még sok más).

A Mergado Pack lehetővé teszi a konverziókövetés és remarketing egyszerű implementálását a Google Ads számára.

A modul továbbá lehetővé teszi a Google Tag Manager implementálását, beleértve az adatréteget az e‑kereskedelem számára. Ez az eszköz összegyűjti egy adott projekt összes szkriptjét, amelyet közvetlenül beállíthat benne.

A Mergado Pack támogatja a Facebook Pixel implementációját. Ez a webáruházban található JavaScript-kód lehetővé teszi a Facebookon történő hirdetési kampányok felhasználó csoportjainak mérését, optimalizálást és összeállítását. Ezen szolgáltatás révén megtudhatja, hogy az ügyfél milyen műveleteket hajt végre az Ön weboldalán. Ez az információ pedig segít hatékonyabb hirdetési kampányok létrehozásában a Facebookon.

A Mergado Pack lehetővé teszi az OpenCart számára a termék elérhetőségi feed létrehozását. Az elérhetőségi feednek köszönhetően a Heurekának mindig részletes információja lesz a webáruházban található termékek elérhetőségéről.

A Mergado Pack támogatja a GLAMI piXel és a GLAMI TOP szolgáltatás implementációját. A GLAMI piXel eszköznek köszönhetően megtudhatja, hogy az ügyfél milyen műveleteket hajt végre az Ön weboldalán. A GLAMI TOP az értékelések implementálására szolgál, amelyet a vásárlási folyamat végén jelenít meg.

Gyakran ismételt kérdések

A telepítési folyamat szabványos, csakúgy, mint az Opencart többi moduljánál.

 1. A pack.mergado.hu/opencart oldalon töltse le az OpenCart modult.

   
 2. Lépjen az OpenCart adminisztrációjába. A baloldali menüből válassza az Installer lehetőséget az Extensions-ből. Itt kattintson az Upload gombra, feltölti a korábban letöltött fájlt és befejezzük a telepítést. 

   

 3. Ezután az Extensions-ból kattintsunk az Extensions-re, és a szűrőből válasszuk a Feeds lehetőséget. 

   

 4. Itt kiválasztjuk a Mergado Pack alkalmazást, és a zöld Install gombra kattintva telepítjük. Ezután kattintson a ceruza szimbólummal ellátott gombra és aktiváljuk. A beállítás mentéséhez kattintson a lemez gombra a képernyő jobb felső sarkában.

 5. Ahhoz, hogy a modult lássuk a baloldali menüben is, és könnyedén hozzáférjen, kattintson a narancssárga gombra a Modifications lapon a cache törléséhez. Ezután kattintson a kék gombra (Frissítés) és ezt követően megjelenik a Mergado modul a baloldali menüben.

A Mergado Pack az Opnecart 3. vagy újabb verzióihoz készült.

Ha a modul telepítésével vagy a modul beállításaival kapcsolatosan lenne kérdése forduljon a műszaki támogatás csapatunkhoz a Kapcsolat oldalon, vagy írjon a mergado@mergado.hu címre.

Kérjük, csatolja az üzenethez:

 • webáruház platformja és verziója (pl. Opencart 3.0.2.0.)
 • Mergado pack verziója
 • PHP verziója

Ha a modul új verziója elérhető lesz, értesítés jelenik meg az adminisztrációban. Kérjük, töltse le a modul új verzióját erről az oldalról, és frissítse azt.

Igen. A Mergado Pack összes funkciója INGYENES!

De ne maradjon le a Mergado gazdag és szeléskörű funkcióiról, próbálja ki 30 napig ingyen.

Export beállítása

 1. Nagyobb számú termék esetén, vagy általában a generálással kapcsolatos problémák esetén megszabhat egy limitet, amelynek köszönhetően az export tételenként fog létrejönni. 
 2. A második menüpontban beállíthatja a Cron feladatokat. Itt megtalálható a Cron URL címek listája, amelyet kimásol és behelyezhet a feladatkezelőbe.

  További információt a Cron feladatokról cikkünkben találhat.
 3. Ezután az XML feed oldalon megtalálható lesz a már legalább egyszer létrehozott feedek listájában. Ezen az oldalon folytathatja a munkát a feedekkel, törölheti őket, másolhatja és felhasználhatja őket egy másik folyamatban, letöltheti vagy figyelemmel kísérheti a generálás állapotát. 

Egyszerűen fogalmazva a Cron egy automatikus feladatindító, amely rendszeres időközönként elindítja a webáruház termékeit tartalmazó XML feed generálását. A Cron az Ön webtárhelyén állítható be. Tehát a Cron beállításához jelentkezzen be a webtárhelye adminisztrációjába ahol megtalálható lesz a Cron beállítás, szükség esetén forduljon a webtárhely kezelőjéhez.

 

További információt a cron feladatokról cikkünkben olvashat.

Az export fokozatos generálása jelentős javulást hozhat az export létrehozásában. Nagyobb adatmennyiség esetén problémák merültek fel a generálás során, és egyes esetekben az egész folyamat kudarccal végződött. A Mergado Pack ezért lehetőséget kínál arra, hogy megadja az egy generálás alatt létrejött termékek számát. Ez felgyorsítja, stabilizálja és csökkenti a sikertelen generálás esélyét.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a feed több fájlban jön létre, amelyek a folyamat végén egyesülnek és egy komplett XML feed jön létre.

Ingyenes műszaki támogatás

Ha tanácsra lenne szüksége a modul telepítésével vagy beállításával kapcsolatban, vagy visszajelzést szeretne adni nekünk, né habozzon használni vitafórumunkat, ahol technikai támogatásunkon kívül más PrestaShop felhasználók közösségét is megtalálhatja.

Fórumunk jelenleg cseh és angol nyelvű változata érhető el. Ezenkívül felveheti velünk a kapcsolatot a mergado@mergado.hu e‑mail címen, vagy írjon nekünk űrlapunkon keresztül.

Feliratkozás a hírlevélre

Pár kattintással megszerezheti a legfrissebb híreket az árösszehasonlító oldalak világából, tippeket a hasznos szolgáltatásokról vagy eszközökről, valamint útmutatásokat a Mergadóval történő hirdetésekről.